Archivo de la categoría: ESCRITURA CREATIVA

CONCURSO DE REDACCIÓN DE COCA COLA – COLEGIO LA PURÍSIMA

El pasado sábado, 10 y 11 de marzo, se realizó el concurso anual de redacción en catalán y castellano de Coca Cola.
En el han participado tres alumnas de 2º ESO de nuestro centro.
Lucía Llabrés participó en catalán con el tema «Després de l’escola sempre trobaven una estona per seguir imaginant-ho»
I hoy Paula de Juan y María Estruch han podido realizar su relato basado en una brújula y su mensaje: «Era un objeto raro pero hermoso».
Las tres asistieron muy ilusionadas y tranquilas.
Esperamos que su motivación les lleve a disfrutar escribiendo.
¡Suerte chicas!

 

Vuelve la escritura creativa

Los alumnos de 2º de ESO A y  B han realizado una actividad de escritura creativa titulada Me gusta… y No me gusta… . Ha consistido en un listado caótico en el que debían incluir particularidades que les gusta o que no les gusta, teniendo en cuenta que debían aparecer entremezclados aspectos referidos con los cinco sentidos humanos: tacto, vista, oído, olfato y gusto. Seguir leyendo Vuelve la escritura creativa

L´ARBRE VIOLETA

La nena va tancar el llibre i, llavors, va succeir. Del no-res va començar a brollar un arbre violeta que va deixar de créixer quan va ser igual d´alt que la nena i li parlà.

L´arbre li va dir que demanés un desig i la nena, que encara es trobava banyada d´innocència i credulitat, va pregar per un dia de tornada a aquella platja al costat dels seus pares, abans de l´ensorrament. L´arbre va resultar ser una fada capaç de cumplir qualsevol desig; i la nena va veure realitzats els seus somnis. Seguir leyendo L´ARBRE VIOLETA

La màgia de la moda

Aquesta és la història de na Laura. Vivia amb el seu pare, ocupant-se del negoci familiar. El seu pare era un vertader dissenyador de moda.

Viatjaven arreu del tot el món. Ell dissenyava els vestits i na Laura era la model principal. El que més li agradava, a na Laura, era la passarel·la, els focs i que l´atenció de la gent es centràs en ella. Estaven en el màxim apogeu de la marca, s´havia globalitzat, la coneixien per tot el món i tenien franquícies en quasi tots els països més rellevants. Seguir leyendo La màgia de la moda

PLUJA A LA PISCINA

Hi havia una dona que detestava un ca perquè aquest sempre feia pipí a la seva piscina mentre ella es banyava.

Un dia, la dona es va cansar. Doncs el va ficar en un sac, li va pegar i després el va llençar al riu més proper.

Va gaudir uns quants dies banyant-se sense molèsties. No obstant això, la fi de la seva realitat va arribar. No va aturar de ploure, però de manera estranya, ja que només plovia damunt la piscina del seu jardí.

Des de llavors no va poder banyar-se a gust mai més.

Procura ser comprensiu i indulgent, ja que sempre passa que el mal que generam, tard o d´hora es torna en contra nostra.

Julienne Boadilla

L´ABELLA MANDROSA


A un rusc treballaven moltíssimes abelles. Totes es preparaven guardant reserves i menjar per quan arribés l´hivern. Totes menys l’abella mandrosa. Ella s’hi passava tot el dia jugant i no treballava mai. Va ser quan l´abella  civil li va advertir que, si no treballava, no es podria ficar al rusc mai més. L´abella mandrosa no treballà, i quan va arribar l´hivern es va morir congelada i de fam. Mentre  que les seves companyes van gaudir d´un hivern  ben calent a dins del seu rusc.

Has de treballar cada dia per aconseguir les teves fites.

Kevin Holzmann
abella

Fábulas 2º ESO

EL PORC I EL PEIX

Un porc pasturava devora un riu quan un peix el va veure i li digué entre rialles:

  • Què ets de porc! Fas pudor, menges de qualsevol manera i dorms dins una soll pudenta. Mira´m a mi! Estic dins l´aigua i sempre vaig net.
  • Això és ben cert, però quan a mi em mengen, em xupen els ossets i a tu, quan et mengen, sempre t´escupen.

No hem de riure´ns des defectes dels altres, ja que els nostres poden ser encara pitjors.

Joan Bennassar