Arxiu de la categoria: Centre d’Educació

Informació general del Centre

MALALTIES RARES

Hem fet un intercanvi amb un grup d’estudiants de la UIB. Ens han proposat que els ajudem en un treball que havien de realitzar sobre innovació educativa i TIC ia canvi ells ofereixen al Col·legi aquest material gràfic sobre les malalties rares (https://www.enfermedades-raras.org/) per a la seva difusió i conscienciació .
Aquí va la nostra part del contracte. Moltes gràcies!

INNOVACIÓ ROBÒTICA

Aula de robòtica, l’ús de drones i el disseny-impressió 3D. Comencem el segon trimestre carregats d’energia.
Però com es va informar a finals del curs passat i en les reunions informatives de principi de curs, aquest any es posa en funcionament la implantació del Projecte Edinnova.
Us deixem un breu registre del resultat per constatar el creixement continu que suposa en l’ús i domini de les noves tecnologies i ampliació de l’àmbit competencial del nostre alumnat. No tenim cap dubte de la necessitat de continuar cap endavant amb fermesa. Moltes gràcies per la vostra confiança.

CLÀSSES DE ROBÒTICA

CHRISTMAS PROJECT- Els alumnes de primària han fet un projecte de Nadal.

Primary students have made a Christmas Project. We built a Christmas tree using recycled materials: egg cartons and coffee capsules.
First of all we had to colour the egg cartons and then we had to built it. It was a very difficult task, but in the end it was worth it.
All Primary students wish you a Merry Christmas!!


Hem construït un arbre de Nadal utilitzant materials reciclats: caixes d’ous i càpsules de cafè. Primer de tot vàrem haver de pintar les caixes d’ous i després el construïm. Va ser una tasca força complicada però al final ha valgut la pena.
Els alumnes de primària us desitgen Bon Nadal.

Continua la lectura de CHRISTMAS PROJECT- Els alumnes de primària han fet un projecte de Nadal.