Arxiu de la categoria: Centre Ocupacional

Informació sobre les activitats del centre ocupacional

PALMA FUTSAL – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Quina millor manera d’acabar la setmana que amb una visita a les instal·lacions del Palma Futsal!
Els nostres usuaris del Centre Ocupacional han tingut el privilegi de poder assistir a un dels entrenaments més important de la temporada. Un entrenament ple d’emoció i motivació ja que aquest dissabte juguen contra el Barça. Un partit de Play off on es juguen el pas a la final i optar al títol de la lliga.

A més van tenir l’oportunitat de veure totes les instal·lacions i gaudir d’una xerrada sobre els valors fonamentals de l’esport.

Un gran detall i molta sort CAMPIONS. Vos veiem en la FINAL!

MES DE MARIA – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Hem acabat el mes de maig i amb això el mes de Maria. Vos mostram algunes de les activitats realitzades pels diferents centres i coordinats per l’equip de Pastoral.

Pau i Bé.

En aquesta publicació, el Centre Ocupacional ens ho mostra.

 

En aquesta publicació, els alumnes d’ESO i FPB ens ho mostren.

 

En aquesta publicació, els alumnes d’Educació Especial ens ho mostren.

 

En aquesta publicació, els alumnes d’Educació Infantil ens ho mostren.

 

En aquesta publicació, els alumnes d’Educació Primària ens ho mostren.

 

FELICITACIÓ INSTITUCIONAL – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

En aquestes dates tan entranyables i extranyes per la situació COVID, volem desitjar-vos un feliç Nadal i Any Nou.
Aprofitam per reconèixer el gran esforç de totes les families, professors i personal del Col·legi La Puríssima, sobretot, pel gran exemple que ha demostrat els alumnes i usuaris en aquest primer trimestre de curs.
Per a ells, el nostre més sincer reconeixement.
Una forta abraçada i preparant-nos per a la volta del 8 de gener.
Molts d’anys i salut!

CAMPIONA KARATE – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Felicitam a la nostra compiona Maria Ester de León per la seva recent victòria a la Final de la Lliga Nacional Femenina, categoria Intel·lectual Femenina i Grand Winner, disputada a Màlaga.
També felicitar al Karate Club Campos per la seva professionalitat i per sempre treure el màxim rendiment dels seus deportistes.
GRAN María Ester  i exemplar també al Col·legi.
Enhorabona!

CENTRE OCUPACIONAL – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Benvolgudes famílies,
des del Centre Ocupacional de la Puríssima, hem elaborat per a vosaltres un vídeo fet amb moltíssim afecte per a donar a conèixer el nostre funcionament, amb l’objectiu de commemorar el dia 3 de Desembre, Dia Internacional de la Discapacitat.
Usuaris i professionals del Centre Ocupacional vos convidam a gaudir d’aquest treball, el qual estem segurs que vos emocionarà.

Al final, feim referència a la visualització d’un curtmetratge, on es treballen anteriorment unes preguntes. El link per a veure el vídeo és el següent:

Moltíssimes gràcies per dedicar-nos un ratito del vostre temps, ja que per a nosaltres és de vital importància que conegueu una mica més sobre aquest col·lectiu.