Arxiu de la categoria: Centre Ocupacional

Informació sobre les activitats del centre ocupacional

FELICITACIÓ INSTITUCIONAL – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

En aquestes dates tan entranyables i extranyes per la situació COVID, volem desitjar-vos un feliç Nadal i Any Nou.
Aprofitam per reconèixer el gran esforç de totes les families, professors i personal del Col·legi La Puríssima, sobretot, pel gran exemple que ha demostrat els alumnes i usuaris en aquest primer trimestre de curs.
Per a ells, el nostre més sincer reconeixement.
Una forta abraçada i preparant-nos per a la volta del 8 de gener.
Molts d’anys i salut!

CAMPIONA KARATE – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Felicitam a la nostra compiona Maria Ester de León per la seva recent victòria a la Final de la Lliga Nacional Femenina, categoria Intel·lectual Femenina i Grand Winner, disputada a Màlaga.
També felicitar al Karate Club Campos per la seva professionalitat i per sempre treure el màxim rendiment dels seus deportistes.
GRAN María Ester  i exemplar també al Col·legi.
Enhorabona!

CENTRE OCUPACIONAL – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Benvolgudes famílies,
des del Centre Ocupacional de la Puríssima, hem elaborat per a vosaltres un vídeo fet amb moltíssim afecte per a donar a conèixer el nostre funcionament, amb l’objectiu de commemorar el dia 3 de Desembre, Dia Internacional de la Discapacitat.
Usuaris i professionals del Centre Ocupacional vos convidam a gaudir d’aquest treball, el qual estem segurs que vos emocionarà.

Al final, feim referència a la visualització d’un curtmetratge, on es treballen anteriorment unes preguntes. El link per a veure el vídeo és el següent:

Moltíssimes gràcies per dedicar-nos un ratito del vostre temps, ja que per a nosaltres és de vital importància que conegueu una mica més sobre aquest col·lectiu.

FIRMA #STOPLEYCELAA – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Encara no estàs entre les 1.416.788 de persones que han signat contra la llibertat d’elecció de centre educatiu per als teus fills? Dóna suport a la llibertat signant.
En el vídeo on apareix el nostre director i titular, Ventura Blach, vos quedarà més clar el perquè de la importància de sumar entre tots.

RECOMANACIÓ: ROBA D’ABRIC – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Benvolgudes famílies,
Segons informació remesa per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca i donada la importància d’adoptar les mesures oportunes per a evitar al màxim qualsevol risc de contagi, us informem que de cara als pròxims mesos és de vital importància poder mantenir ventilades les aules i dependències de tot el centre. En concret, la nova normativa estableix per a cada hora, 15 minuts de ventilació amb finestres i portes obertes.
És per això que us informem que és important que els alumnes facin la previsió per a acudir al centre amb roba d’abric per a donar resposta a les freqüències i temps de ventilació oportunes.
Igualment, informar que en aquests moments no s’autoritza l’ús de mantes per motiu d’higiene.
Una cordial salutació i bon cap de setmana!