FELICITACIÓ NADAL – COLEGIO LA PURÍSIMA

Benvolgudes i benvolgudes famílies,

Just a punt d’acabar aquest any, volem aprofitar el moment per a dirigir-vos unes breus paraules de felicitació i agraïment.

En primer lloc, desitjar-vos un pròxim any millor i carregat d’il·lusions, en el qual la normalitat pugui convertir-se en la nota predominant. Una altra vegada i de manera justa, reconèixer el gran esforç de l’alumnat, així com la incansable actitud de col·laboració de les famílies.

D’altra banda, nosaltres des del Col·legi, esperarem poder acollir-vos de nou en el 2022 amb il·lusió i segurs de poder motivar la millor educació acadèmica i personal del nostre alumnat i usuaris en aquest període tan important de les seves vides.

En representació del claustre de professors i del PAS (personal d’administració i serveis), us desitgem Bon Nadal i pròsper Any Nou en companyia dels vostres sers estimats.

Pau i Bé.

Gabriel Serra i Barceló.

Director general i pedagògic.