MERCADET SERV. OCUPACIONAL – COLEGIO LA PURÍSIMA

Hola famílies!

Volíem agrair-vos el gran acolliment que ha tingut el projecte de mercadet online que van impulsar aquest nadal els usuaris del servei ocupacional. Moltes gràcies per la vostra participació. Realment és molt motivador per a ells, veure que part del que estan elaborant és apreciat i reconegut per la resta de la societat. Valorem i agraïm cadascun de les comandes que ens han arribat i ens arriben.

Informar-vos que MANTINDREM el mercadet, publicant i oferint part del que anem fent en el centre. Aquest mes de gener us vam mostrar les nostres MÀSCARES DE DIMONI, per a festejar i commemorar la festa de Sant Antoni.

A continuació us ensenyem la xocolatada que van poder gaudir amb part de la recaptació del mercat de nadal. A la vostra salut!

Per a poder accedir a la botiga: tienda.la-purisima.org

This slideshow requires JavaScript.