¡Treballam i ens divertim molt!

EDUCACIÓ INFANTIL

9¡Treballam i ens divertim molt!

Aquest trimestre els nins i nines de les classes de tres anys estem fent moltes coses diferents. Aprenent a la vegada que ens ho passam super bé.

8

Amb l’arribada de  la tardor vam fer activitats amb colors de tardor i fulles seques, també hem après moltes coses de Miró, hem pintat amb ampolles i els cinc colors de Miró, mesclam colors per descobrir que en surten de nous …

6

Treballam també les lletres, sobretot amb les que tenim en els nostres noms i les anam practicant de moltes maneres: amb sorra, pilotes de tennis banyades en aigua, amb pals … Ja en sabem moltes i tenim moltes ganes d’aprendre més!

4

I també varem  anar d’excursió a La Granja de Sa Cabaneta. Allà vam fer panellets, vam anar a l’hort a veure les herbes aromàtiques i les verdures, varem sembrar un enciam, varem veure com funcionava un forn de llenya, varem passejar-nos amb el ruc Tomeu i vam anar a veure tots els animalets. Va ser un gran dia! Estam a tope!


2 3 10

71