INICI DE CURS 22-23

Benvolguts pares:

Us desitgem un molt feliç inici de curs. Ens posem en contacte amb vosaltres per a comunicar-vos la data en què iniciarem el nou Curs Escolar 2022-23: dia 12 de setembre per a tots els nivells educatius, excepte FPB que comencen el 23 de setembre. En el cas que l’inici de curs sigui escalonat, s’avisarà prèviament a les famílies.

HORARIS

L’horari de classe es lliurarà el primer dia lectiu.
L’hora d’entrada al centre serà a les 9 hores per a tots els nivells educatius.
Els alumnes que siguin usuaris del servei de guarderia, poden entrar a l’interior del centre a partir de les 7.30 hores. La resta d’alumnes, podran fer-lo a partir de les 8 hores i romandran en un dels patis exteriors sota la vigilància d’un/a monitor/a.

RECOLLIDA DELS ALUMNES:

La sortida del col·legi serà a les 16.15 hores.
Les famílies dels alumnes d’Educació Infantil, poden passar a les classes a recollir als alumnes a partir de les 16 hores.
Els alumnes que mengen a casa surten, depenent del curs, entre les 12 i 13 hores; i fins a les 14.00 – 14.30 h. no podran tornar a entrar en el col·legi.

SERVEI DE GUARDERIA I ESTUDI:

El servei de guarderia es realitza de 7.30 a 9 h. del matí i de 16.15 a 17.15 h. a la tarda, per a alumnes d’Educació Infantil i 1r i 2n d’Educació Primària. Estaran sota la tutela d’un o diversos monitors/as en una sala interior del centre.

El cost del servei de demà és de 25,00 €/mes, de tarda 20 €/mes i tots dos 40 €/mes. Els alumnes que no siguin usuaris, no poden romandre en el centre fora de l’horari escolar.

Els alumnes que realitzin activitats extraescolars a la tarda tindran una altra quota: 10€ si realitzen una activitat extraescolar i 5€ si realitzen dues activitats.

A les tardes, de 16.15 a 17.15 hores i de dilluns a divendres, s’ofereix servei d’estudi per als alumnes a partir de 3r de EP i ESO. Es realitzarà en una aula del centre amb la supervisió d’un professor i tindrà un cost de 50€ mensuals, 30 € en cas d’utilitzar-se 3 dies i 10 € en cas d’1 dia.

VENDA DE LLIBRES I UNIFORMES

La recollida de llibres serà del 5 al 8 de setembre, de 9.30 a 14 h. i de 15 a 17 h.

Per a major comoditat es realitzarà per cursos, segons el següent calendari:

* Dia 05-09-2022                      1r, 2n i 3r EP

* Dia 06-09-2022                      4t, 5è i 6è EP

* Dia 07-09-2022                      1r, 2n, 3r i 4t ESO

En cas de devolucions o reclamacions, s’efectuaran el dia 8 de setembre de 9.30 a 13 h.

Si alguna família ho prefereix, el lot de llibres estarà a la disposició de l’alumne en la seva classe el primer dia de col·legi. Per a això, preguem que ens avisin a l’email: secretaria@la-purisima.org

També es podran adquirir els uniformes durant les mateixes dates i horaris que els de la venda de llibres.

MATERIAL ESCOLAR

El material escolar està a la disposició de l’alumne en classe i es reparteix en el moment necessari. Els imports que es detallen a continuació són per a tot l’any i es cobren en una sola quota amb el rebut de setembre.

Educació Infantil: 275€.
Educació Primària, de 1r a 5è: 85€.
6è EP, Educació Secundària, Formació Professional i Educació Especial: 65€.

SERVEI DE MENJADOR

En el servei de menjador entra el menjar, així com l’atenció al pati de migdia, control d’assistència, ajuda del menjador, etc. Aquest curs tindrà un cost global de 1.550,00 €, distribuït de la següent forma segons els dies reals de servei de cada mes:

Setembre…………………………. 133,00 (FPB 54,00)

Octubre……………………………………… 169,00

Novembre………………………………….. 184,00

Desembre……………………………………. 116,00

Gener…………………………………………. 151,00

Febrer………………………………………. 160,00

Març………………………………………… 184,00

Abril…………………………………………… 118,00

Maig…………………………………………. 184,00

Juny………………………………………….. 151,00

Per a menjars esporàdics el preu serà de 9,50 € per dia i els alumnes han d’estar abonats al nombre de dies setmanals que vulguin. No es vendran tiquets solts, excepte emergències.

APORTACIÓ VOLUNTÀRIA FUNDACIÓ GERMANES FRANCISCANES DE LA IMMACULADA

Les aportacions voluntàries seran de 35 € per a Educació Infantil i per a la resta de 30 €, amb un descompte de 5 € per a germans.

SEGUR ESCOLAR D’ACCIDENTS

L’import de l’Assegurança ascendeix a 35,00€ anuals, que es cobra al setembre.

Aquesta assegurança cobreix qualsevol accident de tipus traumàtic que tingui el seu fill en el centre, així com la Responsabilitat Civil.

QUOTA EDINNOVA

Es cobraran 7€ en concepte de Quota EdInnova, que cobreix el servei de la plataforma educativa i altres serveis digitals (GSuite, connexions, robòtica, 3D, programació…)

NORMES DEL CENTRE

Els alumnes han de portar l’uniforme del col·legi tots els dies, excepte quan tinguin educació física/psicomotricitat, que portaran el xandall.
Exigirem des del primer dia que la uniformitat sigui rigorosa. No es permetran pírcings, complements, pentinats ni calçat inadequat. El calçat ha de ser tancat, blau marí o negre. Els mitjons, mitjanes, abrics i jaquetes també han de ser del mateix color.
Preguem no adquireixin uniformes en comerços externs, ja que la marca del Col·legi està registrada i les còpies són considerades il·legals, podent prendre mesures sobre aquest tema.
Els pares que desitgin parlar amb els Professors, podran fer-ho d’acord amb l’horari de visites que cada Professor tingui designat, sol·licitant cita prèvia.
Les faltes d’assistència, així com sortir o arribar tard, sempre han de justificar-se.
L’ús de dispositius mòbils (telèfons, ordinadors i/o tauletes), està terminantment prohibit, si no és per a ús educatiu i amb l’autorització – supervisió del professor/a.
Els alumnes que no compleixin les normes establertes pel centro en els serveis complementaris (guarderia, menjador, autocar…) podran ser exclosos d’aquests.
Per a qualsevol informació o aclariment poden cridar al col·legi o consultar la nostra web.

La Direcció i la Comunitat Educativa del centre els saluden atentament i es posen a la seva disposició per a resoldre qualsevol problema que sorgeixi durant el Curs Escolar,

Gabriel Serra i Barceló

– Director General –