PROGRAMA D’AUTONOMIA I VIDA DIÀRIA – COLEGIO LA PURÍSIMA

📢Un dels pilars fonamentals que treballam en el centre, sobretot en #educacionespecial i #ServeiOcupacional, són aquelles tasques de #autonomia i #vidadiaria que ens ajuden a desenvolupar-nos amb 𝕥𝕠𝕥𝕒𝕝 𝕟𝕠𝕣𝕞𝕒𝕝𝕚𝕕𝕒𝕕 en qualsevol àmbit de la nostra #vida, ja sigui 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥, 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐲/*𝐨 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫.

En aquest cas, els alumnes d’educació especial aprenen i interioritzen estratègies que els permetrà ser #autònoms i #independents en la seva vida #quotidiana. A través de jocs de rol, coneixen normes, hàbits, rutines i altres eines fonamentals per a millorar la seva 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗮 i #autoconcepte.🤗

Van realitzar activitats sobre maneig del #euro, protocol de taula i coberts, normes de vestuari etc…💙

☑Educam per a la vida!

This slideshow requires JavaScript.