RUETA 2023 – COLEGIO LA PURÍSIMA

Divendres passat vam gaudir d’una rueta plena de 𝕔𝕠𝕝𝕠𝕣𝕤, 𝕞𝕦́𝕤𝕚𝕔𝕒 𝕚 𝕓𝕠𝕟 𝕙𝕦𝕞𝕠𝕣.🎉

Els alumnes d’#infantil, #primària, #secundària, #educacióespecial i #formacióprofessional realitzaren les seves pròpies #disfresses amb moltes ganes i il·lusió per fer d’aquest dia, un 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐮́𝐧𝐢𝐜 𝐢 𝐢𝐧𝐨𝐛𝐥𝐢𝐝𝐚𝐛𝐥𝐞.💙

🔝Ah! No ens oblidam que part d’aquest resultat es 𝐠𝐫𝐚̀𝐜𝐢𝐞𝐬 𝐚 𝐥𝐚 𝐠𝐫𝐚𝐧 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐝𝐞𝐥𝐬 𝐦𝐞𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬 i també, en part, 𝐚 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐥·𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐝𝐞𝐥𝐬 𝐩𝐚𝐫𝐞𝐬 del nins de primària que vengueren un horabaixa per participar en la confecció del vestuari. 𝑴𝒐𝒍𝒕𝒆𝒔 𝒈𝒓𝒂̀𝒄𝒊𝒆𝒔❗

👉Per finalitzar, la reina de #carnaval ens va visitar amb el seu magnífic vestit on va regalar a cada un dels nins 𝐮𝐧 𝐜𝐥𝐚𝐮𝐞𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐧𝐚𝐯𝐚𝐥𝐞𝐫 elaborat pels usuaris del #serveiocupacional.

Un horabaixa en familia!🤗

This slideshow requires JavaScript.