CONSTRUÏM INSTRUMENTS METEOROLÒGICS!

ELS ALUMNES DE 3r EP

A l’assignatura de C. Socials hem treballat el tema de l’atmosfera i la hidrosfera. Hem après moltes coses, com conèixer els diferents climes, el cicle de l’aigua i la meteorologia.

Per reforçar aquests coneixements decidim confeccionar a casa diversos instruments meteorològics. Per a això van utilitzar materials reciclables com ampolles de plàstic i cartró.

Una vegada realitzat el treball, ho han exposat en classe per compartir amb els seus companys la utilitat de l’instrument així com les experiències viscudes durant la seva confecció.

Els alumnes s’han mostrat molt entusiasmats amb l’activitat. Han demostrat una gran destresa i enginy a l’hora de realitzar-ho.

L’ objectius fonamental d’aquest taller és conèixer els principals instruments meteorològics i la seva utilitat.

EXPERIÈNCIES DELS ALUMNES:

ANEMÒMETRE: Sóc un nin de tercer de primària. He fet un instrument meteorològic; l’anemòmetre que serveix per mesurar la velocitat del vent. He utilitzat diferents materials com un poal, un llapis, uns tassons i una xinxeta amb un cartró. Ho he fet amb el meu pare i ho he pogut exposar als meus companys. M’ho he passat molt bé i he après molt.

 1º

BARÒMETRE: Sóc una alumna de tercer de primària. He fet dos instruments meteorològics; un termòmetre i un baròmetre.

El baròmetre és un instrument que serveix per mesurar la pressió de l’atmosfera.

M’ha agradat molt fer-ho i he après molt. He pogut compartir-lo amb els meus companys.

 2º

TERMÒMETRE: Sóc una alumna de tercer i he fet un termòmetre amb cartolina i cartró. Aquest instrument serveix per mesurar la temperatura.

M’ha encantat fer aquest taller!!!

 3º

PENELL: Som dues nines de tercer de primària. Hem fet un penell amb diferents materials com un plat, un pal, cartró i paper. Aquest instrument serveix per saber la direcció del vent. Ens ha agradat molt fer el treball juntes. HEM APRÈS MOLT!

 4º

PLUVIÒMETRE: Som alumnes de tercer i hem construït pluviòmetres! Ho hem fet amb ampolles d’aigua i una regla per mesurar la quantitat de pluja caiguda. Ho hem passat molt bé compartint aquesta experiència amb els nostres companys.

5º5ª