TEATRE

12778761_994025324007353_2672746849984289635_o

Els alumnes de 4t de primària hem estat treballant en crear i representar una obra de teatre en llengua catalana.
Hem estat fent molta feina durant 3 setmanes.
Primer de tot varem fer els grups, i ens varem comprometre a respectar les opinions dels altres.
Per dur a terme la creació de l’obra, varem aprendre a escriure un text teatral amb les seves característiques pròpies. Per exemple, posar el text del personatge que parla en majúscula seguit de dos punts, o les acotacions (que consisteixen en explicar i aclarir com es desenvolupa una acció, l’expressió o la forma de parlar).
Desprès de tenir això clar, ens varem posar en marxa.
Varem dedicar dues sessions per inventar l’argument de les nostres obres, decidir qui serien els personatges, escriure l’obra I les idees en brut per desprès passar-la a net….
A mes, varem treballar a les nostres cases per practicar la interpretació I així aconseguir millors resultats.
El dia que ens va tocar actuar, varem tenir moltes ganes I nirvis a la vegada.
Varem dur vestuari, objectes, material…
Finalment,varem realitzar una assemblea, es a dir,ens varem seure en grup tots junts I varem intercanviar opinions reflexionant sobre com havia anat aquesta tasca.
Amb l’assemblea varem arribar a la conclusió de que fer feina en grup ens agrada molt, i te les seves avantatges però a la vegada ens resulta un poc complicat quadrar totes les opinions, idees I formes de treballar.
En definitiva, ha estat molt divertit dur a terme aquesta tasca, ja que ens ho hem passat molt bé tots junts i hem après moltes coses noves.