LA MÀGIA DE LA MODA

Aquesta és la història de na Laura. Vivia amb el seu pare, ocupant-se del negoci familiar. El seu pare era un vertader dissenyador de moda.

Viatjaven arreu del tot el món. Ell dissenyava els vestits i na Laura era la model principal. El que més li agradava, a na Laura, era la passarel·la, els focs i que l´atenció de la gent es centràs en ella. Estaven en el màxim apogeu de la marca, s´havia globalitzat, la coneixien per tot el món i tenien franquícies en quasi tots els països més rellevants.

Per celebrar aquesta situació d´alegria, el pare se´n va agafar unes vacances i se´na va anar a esquiar. Mentrestant na Laura es faria càrrec de la marca. Varen passar un parell de dies i na Laura va rebre una notícia molt desagradable: el seu pare havia tengut un accident molt greu esquiant i va morir.

Na Laura va caure en una depressió molt forta ja que estaven molt units. Ella hagué de paralitzar les passarel·les i el llençament de noves col·leccions que, evidentment, el seu pare no podria dissenyar.

Un dia, mentre recollia les seves coses, va trobar uns esbossos que havia fet son pare per col·leccions futures. O això és el que va pensar na Laura. En realitat, els esbossos havien estat dibuixats sobre uns papers amb tinta màgica. Quan agitava el full, el vestit creat apareixia màgicament, de manera misteriosa i espontània, però molt bella.

A partir d´aquí, na Laura aprofità aquell do i els element màgics per tornar al màxim apogeu que havia aconseguit amb son pare.

Amb el temps va superar, amb diferència, les marques i els nombres que havia aconseguit el seu pare.

Va descobrir que la vida de dissenyadora era molt més entretinguda que la de model, més encara si ets una dissenyadora amb màgia.

Carmen Anillo