Pla de Consum de Fruites a les Escoles

Nosatres hi participam!

  

fruita-cat

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca posa en marxa el Pla de Consum de Fruita a les Escoles 2015-2016, amb la convocatòria de les ajudes per distribuir fruites i hortalisses als centres de les Illes Balears.

Per a aquest període es disposen de 147.334 euros, que financen un 75 % la Unió Europea i un 25 % el Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA).

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar el consum de fruita entre els alumnes d’educació primària per afavorir una dieta sana i equilibrada impulsant hàbits de consum saludables i responsables. Durant la campanya, que es durà a terme entre el 7 de gener i el 31 de maig de 2016, cada alumne rebrà 5 racions de fruita, incloent-hi el suc de taronja.

Les ajudes es dirigeixen als centres educatius adherits al programa de distribució, autoritats escolars i proveïdors o distribuïdors, que hi podran accedir sol·licitant-les abans del 8 de desembre..

Actualment hi ha 155 centres escolars de les Illes Balears adherits al programa.