BÀDMINTON – COL·LEGI LA PURÍSSIMA !!!

Grandíssimes actuacions dels nostres jugadors de bàdminton aquest cap de setmana !!!

D’una banda s’ha disputat a València l’últim màster nacional sub 11, previ al campionat d’Espanya, on els nostres dos jugadors Aina Olmos i Biel Cañellas han brillat amb llum pròpia.

En individuals, Aina Olmos va eliminar dures rivals aconseguint arribar a la gran final on no va poder superar a la eivissenca Victòria Gutiérrez, obtenint una magnífica medalla de plata que segur li donarà ales per afrontar el campionat d’Espanya.

En dobles al costat del seu company Biel Mascaró del Bàdminton Portocristo van aconseguir arribar a semifinals on van caure davant la parella Gallega guanyadora del torneig. Biel Cañellas per la seva banda, sent jugador de primer any, va aconseguir uns meritoris quarts de final, la seva projecció és meteòrica i li augurem molts èxits.

En dobles amb la seva parella el menorquí Aleksander Daroca també va arribar a la ronda de quarts.

D’altra banda, es va celebrar al col·legi CIDE el campionat de primavera, on també vam tenir presència dels nostres jugadors obtenint grans resultats: 4 ors, 3 plates i 2 bronzes. Esperem que el nostre club de bàdminton segueixi donant-nos alegries en futurs compromisos. ¡MOLTS ÀNIMS CAMPIÓ @ S!