FICCIÓ II – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Intensa setmana d’activitat creativa i literaria…

Ahir, els alumnes Franco Busquets, José Mª Martínez i Paula Miravet (4t ESO B) varen recollir el Diploma d´Honor de mans del batle de Pollença, a la Sala d’Actes del Port de Pollença, per haver quedat finalistes al concurs de relats FICCIONS 2019 (11ena edició). Hi ha hagut 3.801 participants en total, entre Catalunya, València i Illes Balears.
El concurs ha consistit en triar l´inici d´una novel·la representativa donada a les bases i anar fent capítols amb unes dades i amb un nombre de paraules indicades.
L’acte s´ha amenitzat amb música de piano, cant i un aperitiu final. Els membres del nostre centre escolar estem molt il·lusionats i agraïts pel seu interès i motivació. Enhorabona en nom de tots i gràcies per deixar el nom de La Puríssima en un lloc tan destacat.

De ben segur que heu deixat el llistó ben alt per a properes edicions!!!

I a tots vosaltres, bon cap de setmana famílies!!!

This slideshow requires JavaScript.