RECOMANACIONS PRIMER DIA DE CURS

ATENCIÓ!!!

Pregam màxima precaució demà, primer dia d’escola i, sobre tot, davant l’avís que ens traslladen des de la DG d’Emergències:

S’esperen tempestes i pluges intenses a totes les Illes a partir de demà al matí. S’aconsella extremar les precaucions amb els desplaçaments per carretera, especialment dimecres, dia d’inici del curs escolar.

La Direcció General d’Emergències i Interior ha decretat l’Índex de Gravetat 1 (IG-1) del Pla Especial per fer front al risc de fenòmens meteorològics adversos (METEOBAL) davant la previsió de pluges intenses i tempestes a totes les Illes a partir de les 8h.

Segons els butlletins de l’Aemet es poden produir precipitacions acumulades de fins a 50 l/m2 en una hora i de 110l/m2 en 12 hores, així com ràfegues de vent de 80km/h, ones de 3 metres i calabruix. No es descarta tampoc que puguin formar-se caps de fibló.

Davant aquest pronòstic, la Direcció General d’Emergències i Interior ha decretat la prohibició de qualsevol tipus d’activitat de risc en espais naturals, especialment a la Serra de Tramuntana i a l’illa d’Eivissa.