GIMNÀSIA RITMICA – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Gran èxit de l’IV Festival de Nadal del CGR La Puríssima amb la participació de totes les nostres nines, tant escolars com les de competició.
L’assistència a l’espectacle va superar totes les expectatives, omplint-se per complet el nostre pavelló i,obtenint com a resultat una tarda/nit extraordinària, tant per l’espectacle en si, com per l’ambient viscut.
Des d’aquí, volem agrair d’una banda al Col·legi per la seva implicació en la nostra activitat i les facilitats que ens trobem per a desenvolupar la nostra labor, a tots els voluntaris que de forma completament desinteressada van col·laborar, aconseguint que aquest esdeveniment fos possible, a les nostres monitores que desenvolupen el seu treball amb tanta passió i dedicació i especialment a tots els pares i mares de les nostres nines que fan possible que tot això succeeixi, confiant-nos el seu bé més preuat, les seves filles. Moltes gràcies i felicitats!