SOLIDARITAT – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Vols veure la Preestrena de “Especiales“?

El pròxim dia 25 de febrer podrem gaudir de la Preestrena Solidària de la pel·lícula “Especiales” la nova pel·lícula dels directors d’INTOCABLE (E.Toledà & O. Nakache). ESPECIAELS, com a INTOCABLE, té com a teló de fons la discapacitat.
La pel·lícula transmet esperança i, sobretot, optimisme per a continuar creient en l’ésser humà i fins i tot s’atreveix a flirtejar amb el somriure i l’humor…. Perquè ESPECIALS són els joves autistes als quals retrata la pel·lícula però ESPECIALS són també els herois quotidians que arriben on no arriben les administracions, i que lluiten en el seu dia a dia per una societat millor.

Les entrades estaran a la venda al cinema Augusta i en les oficines de Sargantana (C/ Eucaliptus, 10), si voleu podeu telefonar-nos al telèfon 871955034 o per whatshApp al 601442165.

El preu és de 5 euros i tot el recaptat anirà per a ASPROM, amb l’objectiu d’adquirir productes que millorin la qualitat de vida dels nostres usuaris de l’àrea residencial i promoció de l’autonomia.

Us esperem a tots el pròxim 25 de febrer a les 18.30 al cinema Augusta. #salaaugusta