Educació Infantil 3 anys. Període d’Adaptació

Benvolguts pares,

Ja han passat dues setmanes de l’inici del nou curs, i els nins i les nines de les classes de tres anys a poc a poc ens anem acostumant a tot aquest nou entorn que ens envolta.

Poc a poc les professores ens van coneixent i nosaltres ens anem adaptant a les noves rutines i les noves tasques que ens proposen. Han estat dues setmanes de moltes sensacions, i si bé a algun o alguna encara ens costa una mica… paciència! Que en no res ens sentirem com a la nostra segona casa!

Les  dues professores, Ana i Patricia, volem agrair l’esforç i el suport de les famílies en aquests moments de transició; i també donar les gràcies a tot el personal que s’ha involucrat al màxim en ajudar en aquesta etapa d’adaptació, fent que als nins i a les nines els hi sigui menys complicat i ajudant-nos durant dues setmanes molt intenses.

Moltes gràcies!! Període d’adaptació superat amb èxit!!

I com a mostra unes fotografies, així podeu comprovar que s’ho passen d’allò més bé!

muntatge