INICI DE CURS 2020/2021 – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Benvolgudes famílies,

En primer lloc desitjar que us trobeu bé.
Estam en el moment de començar el curs 2020-21. Com vos hem informat a les reunions per videoconferència a finals d’agost, estam en disposició de poder oferir l’educació PRESENCIAL en totes les etapes educatives fins a 4t ESO.
Per a nosaltres significa molt, ja que han estat uns mesos de planificació, reorganització d’espais i major dotació de recursos (digitalització, climatització, senyalització, neteja, menjador, etc.) podeu consultar el Pla de contingència i més informació en aquesta web.
Sens dubte res d’això seria possible sense la vostra confiança i desitjam poder tenir el millor curs possible, garantint les mesures de seguretat necessàries.
Sabeu que tenim un inici de curs escalonat i també les entrades i sortides. Hem après el que són els grups de convivència o bombolla i conegut escenaris que suposen aprendre nous hàbits en la manera de convivència i educació dels vostres fills. També la importància de les tres EMES (higiene mans, metres distancia i mascareta) i prendre la temperatura corporal al matí abans d’anar al col·legi, però res ens lleva la gran il·lusió de començar el curs.
Només falta consolidar aquesta preparació amb la pràctica fins i tot sabent que el Risc 0 no existeix. La disponibilitat i l’esforç de la direcció i treballadors per a organitzar l’inici de jornada lectiva, juntament amb la responsabilitat de les famílies en jornada no lectiva és una de les claus per a aconseguir un objectiu conjunt.

Ara sí, està tot a punt per a començar el nou curs escolar 2020/2021!!

Vos desitjam un bon inici de curs i vos esperam demà amb molta il·lusió i ganes!

This slideshow requires JavaScript.