CARTA AGRAÏMENT VENTURA BLACH – COL.LEGI LA PURÍSSIMA

Estimades famílies, companys i amics,

Després de 46 anys de dedicació directiva i acadèmica al Col·legi ha arribat el moment de la meva “graduació”. És per això que vull aprofitar aquestes breus línies per agrair a totes les famílies la confiança depositada per acompanyar en la coeducació dels vostres fills en el nostre centre i també a tot l’equip de professionals que m’han acompanyat i treballat de forma incansable al llarg d’aquests anys.

També vull aprofitar per demanar disculpes si durant el transcurs de la meva funció directiva poden haver-se produït desavinences, però sempre he estat cercant el millor per al conjunt de tota la família educativa que formem el nostre Col·legi.

D’igual forma, vull agrair a tots els companys docents i no docents la seva implicació i també el fet de fer possible el compliment de la tasca realitzada de forma conjunta, especialment a les Germanes Franciscanes de la Immaculada per la seva transmissió de valors i la seva confiança en la meva persona.

Finalment, una menció a Sor Teresa, figura entranyable per a tots nosaltres i sense el recolzament de la qual no hauria estat possible ser on som.

Igualment, els millors desitjos a la nova direcció general i l’equip directiu en aquesta nova etapa i ressaltant que de ben segur que esteu en bones mans.

El meu acomiadament emotiu i sincer per passar a gaudir de nous horitzons, amics i família. A tots vosaltres una forta abraçada i, com sempre, a la vostra disposició.

Per sempre,

Ventura Blach

Carta acomiadament  Ventura Blach