CONFERÈNCIES EDUCATIVES – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

La setmana passada vam iniciar un cicle de conferències impartides pels diferents pedagogs i professionals de la Policia Local de Palma i Policia Nacional per a prendre consciència de la importància d’un bon clima de convivència a l’aula i en l’entorn en el qual ens movem.

Estem predestinats a viure en grup: tolerar, respectar, col·laborar, seguir normes…El col·legi juntament amb la família, hem d’aprendre a desenvolupar aquelles habilitats que ens permetin poder viure en societat de manera pacífica i harmònica.

Des de dilluns passat, tots els alumnes d’ESO van poder ser partícips de xerrades interessantíssimes juntament amb l’Inspector Federico de la Policia Nacional.

– Assetjament i Ciberassetjament (1ºESO)
– Riscos d’Internet (2ºESO)
– Drogues i Addiccions (3ºESO i 4ºESO)

Avui dia i al llarg de la setmana, seguim amb aquest cicle de conferències en Educació Especial fent especial esment a la Seguretat en les Xarxes Socials.

This slideshow requires JavaScript.