CERTIFICACIÓ EC-DIGITAL – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Ens complau informar-vos que el nostre col·legi ha obtingut la Certificació Ec-Digital!!

‘Ec-digital’ contempla una certificació nacional i reconeix per igual la implantació i desenvolupament amb tecnologia de les empreses Google for Education, Microsoft i Apple Solution Expert Educació.

Amb aquest nou programa, hem rebut ( i rebrem al llarg de tots els anys) formació sobre això, i anirem treballant la nostra competència digital. Després d’un treball dur i conjunt entre tota la comunitat educativa i la Fundació educativa Franciscanes de la Immaculada, hem obtingut una certificació pròpia d’Escoles Catòliques com a centre digitalment competent.

Aquesta iniciativa és un programa “flexible” que s’adapta a les nostres necessitats de centre.

Això és només un passet més perquè el nostre centre continuï sent un centre de qualitat on el més important és crear entorns d’aprenentatges que afavoreixin a l’alumne un desenvolupament integral de la persona.