RECONEIXEMENT ACADÈMIC – COLEGIO LA PURÍSIMA

Avui dematí les famílies i els alumnes de 1r d’ESO han tengut el plaer de comptar amb el Conseller d’Educació, per videoconferència, amb la finalitat de celebrar el lliurament de premis a les bones feines i bons estudis d’educació primària, fent referencia al curs 2020/2021.

Ha estat tot un orgull poder rebre el reconeixement i l’enhorabona del Sr. Martí March, un acte molt emotiu i motivador que ha finalitzat amb l’entrega d’un diploma al “millor expedient acadèmic” a l’alumne JOAN GALMÉS amb la participació del que va ser el seu tutor Joan Montaner.

Des de l’escola, felicitam profundament a Joan Galmés per la seva dedicació i constància, a la seva família i a tots aquells professionals que l’han acompanyat durant tota la seva etapa de primària.

ENHORABONA!

This slideshow requires JavaScript.