Arxiu de la categoria: Informació General

TROBADA FORMACIÓ PASTORAL – COL.LEGI LA PURÍSSIMA

Fa uns dies vam tenir l’oportunitat de celebrar una conferència amb tots els centres EFI (Fundació Educativa Franciscanes de la Immaculada). Vam poder gaudir i gaudir d’una jornada molt dinàmica i pràctica on sentim la màgia de l’amor i de l’abraçada per a així, el pròxim curs siguem una Fraternitat que faci realitat la missió compartida.

Sens dubte, una experiència que podrem traslladar a les aules per a enriquir a els/as alumnes/as d’aquests valors fonamentals per a la vida.

Una forta abraçada,
Pau i Bé

This slideshow requires JavaScript.

EN MARXA! – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Iniciem el curs amb total presencialitat i amb totes les mesures de seguretat per a crear entorns segurs. Estem tots molt emocionats de començar aquest nou curs, amb ganes i entusiasme.

Gaudirem, riure i plorar amb cadascuna de les experiències, aquestes experiències que ens enriqueixen i ens ajuden a créixer com a persones. Vam iniciar divendres passat amb els més nens de la casa (EI i 1r i 2n EP) i a poc a poc ens hem anat retrobant fins al dia d’avui (3r,4t,5è, 6è, EE i ESO).

No ens oblidem que encara ens queda família per arribar, ja que FP Bàsica i la nostra nova Formació Professional de Grau Mitjà s’incorporen el pròxim 24 de setembre. Us esperem!

 

CONVOCATÒRIA AJUDES MENJADOR – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Benvolguts pares,

La Conselleria d’Educació ha publicat  la convocatòria d’ajudes de menjador per a aquest pròxim curs 2021-22.

Adjunt remeto la convocatòria i sol·licitud per a emplenar, en cas que estigueu interessats a presentar-la.

El termini de lliurament és fins al dia 17 de setembre en porteria. A l’ésser un tràmit ràpid, únicament cal deixar la sol·licitud emplenada amb els documents que se sol·liciten, no és necessari demanar cita prèvia, però preguem no coincidiu amb els horaris d’entrada i sortida d’alumnes.

Preguem que llegiu atentament els requisits per a ser beneficiaris d’aquesta, ja que cal complir unes condicions específiques.

Moltes gràcies,

Secretària

DOCUMENTACIÓ INFORMATIVA BOIB:

Resolución BOIB_num_105_de_7_agost_2021

DOCUMENTS A PRESENTAR:

Annex_2 Solicitud

Annex_3 Aceptación ayuda

DARRERS DETALLS – COL.LEGI LA PURÍSSIMA

Benvingut setembre! Benvingudes famílies!

Des de fa ja uns dies, estem ultimant els preparatius per a l’arribada de els/as alumnes/as al centre. Les classes es condicionen, es rep el material, decorem espais etc… Tot per a fer el col·legi un lloc acollidor i familiar on tots/as aquells/as que formem part d’ell, ens sentim com a casa.

Desitgem tornar a retrobar-nos complint amb totes les mesures de seguretat!

This slideshow requires JavaScript.

 

 

CAMPIONA D’EUROPA – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Avui, hem retut homenatge a l’actual medallista d’or en el Campionat Europeu de Parakarate, Mª Esther de León López, usuària del nostre Centre Ocupacional i en companyia de la seva família, amistats, entrenadors, federació i associacions.
L’Ajuntament de Palma amb l’alcalde Sr. José Hila han estat l’escenari i conductor d’un acte on l’emoció, la calidesa i l’orgull han estat els protagonistes.
Fruit del seu esforç, constància i dedicació han fet que pugui sumar un altre importantíssim títol en el seu impecable palmarès. Estem molt orgullosos de tu, del teu treball i de la teva actitud sempre tan positiva. Desitgem de tot cor que les teves metes i somnis es facin realitat.
Enhorabona Campiona!
Feliç cap de setmana famílies!
Pau i Bé.

CLUB BADMINTON – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

Històrica medalla de bronze l’aconseguida per Miguel Montaner en el campionat d’Espanya de bàdminton en categoria sub 11, celebrat a Santander. Històrica perquè és la primera medalla que el Club La Puríssima aconsegueix en un campionat d’Espanya, modalitat individual.
Des d’aquí felicitar-lo a ell, als seus entrenadors i companys d’entrenaments, i sobretot al club bàdminton CIDE per compartir els seus entrenadors i pistes amb el nostre club, sens dubte, sense ells aquest mèrit hauria estat impossible. Enhorabona i que sigui la primera de moltes.
ENHORABONA!💪
💪

4T ESO – COL·LEGI LA PURÍSSIMA

I continuam amb 4rt ESO amb una aportació d’matges que ells mateixos varen elaborar i que ens fan sentir orgullosos d’haver-nos deixat participar en el seu creixament vital i en la confiança depositada per les families en el Colegio La Purísima, les Gemanes Franciscanes de la Inmaculada i la Fundació EFI.

EMOTIVITAT I SENTIMENTS!!! Mil gràcies ❤️❤️❤️❤️❤️