Arxiu de la categoria: Informació General

CLUB BÀDMINTON – COLEGIO LA PURÍSIMA


Segueix l’activitat al club de bàdminton col·legi La Puríssima. D’una banda el nostre jugador Marc Casasayas viatjava a la localitat d’Alfajarín (Saragossa) per disputar un màster nacional, realitzant un gran torneig, és va classificar per al quadre final. D’altra banda, els més petits del club, es varen desplaçar a la localitat de Selva per disputar una altra jornada escolar, on varen gaudir d’aquest meravellós esport.

DIA MUNDIAL DE les persones amb discapacitat

Os adjuntamos el comunicado de la UNAC (Unión de Asociaciones, Centros y Federaciones de Asistencia a Personas con Discapacidad de Baleares) sobre el acto en el que participaron usuarios del Centro Ocupacional del Colegio.¡Felicidades!

Por iniciativa de la UNAC, el PARLAMENT de les ILLES BALEARS ha venido celebrando el 3 de diciembre, desde hace años, una SESIÓN EXTRAORDINARIA dedicada a conmemorar el DIA MUNDIAL DE LAS PERSONAS CON DISCAPACIDAD.

Continua la lectura de DIA MUNDIAL DE les persones amb discapacitat

Goldilocks (Rínxols d’or)

 Last week , Goldilocks came to school. She spent some time with the Kindergarten students. They sang, they danced, they enjoyed themselves and the most important thing, they learnt about sharing, making friends… all using English language.

La setmana passada, Goldilocks (Rínxols d’or) va venir a l’escola. Va passar una estoneta amb els alumnes d’Educació Infantil. Els alumnes / as varen cantar, varen ballar, varen gaudir, i el més important és que varen aprendre sobre compartir, fer amics … tot això en anglès.

CLUB BÀDMINTON

El club de bàdminton col·legi segueix creixent a nivell nacional. Tomàs Bagur i Marcos Casasayas en la categoria de dobles masculí, van aconseguir un exitós tercer lloc en el màster nacional disputat a Collado Villalba (Madrid), on es van concentrar els millors jugadors del país. La nostra representant Blanca Cañellas, no va poder accedir a les rondes finals malgrat haver realitzat un bon torneig. Enhorabona.

Enhorabuena.